SBR-website in een nieuw jasje

Met trots presenteren we onze vernieuwde website! Een nieuwe jas voor de vormgeving en structuur, zodat u nog makkelijker en sneller de juiste informatie vindt. Met kennis en ervaring uit de praktijk om u nog duidelijker te informeren en te inspireren. 

SBR in de praktijk

Praktijkverhalen zijn inspirerend. Hoe doen anderen het? Waarom zijn ketens gaan werken met SBR? Waar lopen ze tegenaan? Waarom gaat het goed? En waarom gaat het soms ook minder goed? Wat kunnen we daarvan leren? Lees de verhalen uit de praktijk.

Kennis delen

Met kennisontwikkeling en kennisdeling bieden we antwoord op belangrijke kennisvragen die spelen rond SBR. Zo ondersteunt het Kenniscentrum XBRL bij vragen op het gebied van XBRL en vormt het SBR Kennisportaal dé digitale informatiebron voor meer informatie over gegevens uitwisselen met SBR.

Leren van experimenten

Door het uitvoeren van experimenten doen we snel kennis op en leren we snel over de effecten die nieuwe technologieën of implementatie van bestaande technologie kunnen hebben op het vertrouwd uitwisselen van gegevens. Dit doen we samen met andere SBR-afnemers en marktpartijen.

Bekijk de experimentenpagina voor de laatste resultaten en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Mocht u als bezoeker tips hebben om de website verder aan te scherpen, dan vernemen we dat graag!