Alfaversie NT13 Kamer van Koophandel beschikbaar op preproductie

12-07-2018

De Kamer van Koophandel heeft de alfaversie van de NT13 beschikbaar gesteld op preproductie. De alfaversie is eerder op deze omgeving beschikbaar gesteld aangezien marktpartijen hebben aangegeven dat ze graag meer tijd zouden willen krijgen om te testen. Zie hier het nieuwsbericht dat vorige maand hierover verschenen is.

Door de alfaversie beschikbaar te stellen op de preproductie omgeving vinden de ketentesten al aan het begin van de ontwikkeling van de nieuwe NT plaats. Dit heeft als voordeel dat eventuele onvolkomenheden vroegtijdig herkend kunnen worden en verbeterd.

U vindt het bestand onder Documentatie Nederlandse Taxonomie. Het document is te vinden door bij stap 1 te kiezen voor ‘Kamer van Koophandel’ en bij stap 2 voor ‘Jaarverantwoording 2018’.

Onderdeel van de besluitvorming over de alfaversie is de marktconsultatie. U kunt tot 18 juli feedback geven. U kunt uw reactie sturen naar het Servicecentrum van Logius onder vermelding van SBR NT13 KvK alfa (ten behoeve van de afdeling KD). In de inhoud van het bericht kunt u aangeven of het een bevinding of een vraag betreft.